fbpx
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Procesul este urmatorul: cauti cartea preferata, contactezi posesorul si ulterior stabiliti de comun acord locul si ora intalnirii, dar totodata stabiliti impreuna detaliile pentru perioada inchirierii.

Numarul tau de telefon o sa fie afisat doar persoanelor care isi fac cont pe Rent2Read. Persoanele care nu sunt membre Rent2Read nu vor avea acces sa vada si sa acceseze numarul de telefon.

Intervalul de timp pentru inchiriere este stabilit de comun acord cu posesorul cartii.

Cartile se pot inchiria din orice localitate, dar intrucat predarea se face personal, este recomandat sa cauti carti in zonele din apropierea ta.

Anunturile pot fi postate de catre orice utilizator care are cont pe Rent2Read.

Rent2Read s-a gandit la asta. La fiecare anunt o sa gasiti in partea dreapta niste recomandari, dar si un contract de inchiriere care o sa se completeze de comun acord in momentul schimbului. Mentionam ca acel contract are valoare juridica, deci puteti sta linistit din aceasta pricina.

Detaliile etapei de livrare sunt stabilite de comun acord cu posesorul cartii. Recomandam contactarea acestuia si stabilirea acestor aspecte.

Plata se va face in momentul intalnirii cu posesorul cartii, conform detaliilor stabilite de comun acord.

De ce Rent2Read?

Impreuna facem educatia accesibila si rentabila

De ce sa folosesti Rent2Read?

Ai 2 motive principale: 1) sa-ti pui cartile din biblioteca sa-ti produca bani. Iti inchiriezi propriile carti, care in mod normal stau degeaba si se pune praful pe ele. 2) sa nu mai fie nevoie sa dai o gramada de bani pe cartile pe care vrei sa le citesti, ci doar le inchiriezi. O inchiriezi - o returnezi - economisesti.

Misiunea Rent2Read

Scopul Rent2Read este sa faca educatia mai accesibila. Te facem sa uiti de cartile scumpe pe care nu te lasa sufletul sa le cumperi. Cauti cel mai bun pret si inchiriezi cartea de care ai nevoie. Simplu si avantajos.

Cum te poate ajuta Rent2Read?

Rent2Read te ajuta sa iti inchiriezi propriile carti altor persoane, generand venituri suplimentare sau sa ai acces la cartile altora, imprumutandu-le la preturi accesibile.

Top